Aká je zmena vo FW FW V1.09.16874 ?

Jaká je prosím změna pro AB Cryptobox 650HDC v novém fw V1.09.16874 oproti staršímu fw? Má cenu aktualizovat? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň.
Pre satelitné a combo modely Cryptoboxov 6xx je zmena v tomto FW v tom že je  k dispozícií automatické vyhľadávanie programov pre Skylink (FASTSCAN).

FastScan na novych verziach sw.

V pripade volby – Fastscan – Skylink Slovensko, alebo Skylink Česko, je v nových verziách pridaná volba možnosti automatickej aktualizácie . Automatická aktualizácia znamená, že prijimač sa každý deň o 3 hodine ráno zapne (podmienka je aby bol prijimač v el. sieti a nebol vypnutý zadným vypínačom), preskenuje tabulku fastscanu na 12070 a ak nájde nový zoznam , prijimač sa vypne opat do standby . Nasledujúci deň pri zapnuti sa po najdeni novej verzie tabulky programov spýta , či ju má načítat – je potrebné pri zapnuti odpovedat Ano – Nie,-pomocou dialkového .
V pripáde, že tabulka programov ostane nezmenená, po porovnani v noci o 3 hod. sa prijimač opät prepne do standby ale nasledujúce ráno nebude vyskakovať žiadna hláška .
Možnost volby pokračovania so starým zoznamom programov, alebo s novým je ponechaná z toho dôvodu, že uživatelia majú často vytvorené vlastné zoznamy programov , o ktoré by prisli .

Pre káblový model AB Cryptobox sú zahrnuté taktiež nejaké drobné opravy FW , žiaľ changelog FW nemám k dispozícii.