Už pred týždnom som vam písal na podporu

ab cryptobox 800 UHDF  Už pred týždnom som vam písal na podporu, žial do dnes som nedostal od vas žiadnu odpoved, resp., nejake stanovisko. O čom je podpora potom!!!! Dobrý deň. Na všetky relevantné dotazy odpovedáme, buď Váš dotaz k nám nepriešiel, alebo nespĺňal niečo z toho čo máme napísané v poradni nad formulárom.  

 Pri vyhladavaní cez TP mi nenájde Markíza klasik v skylinku

Ab cryptobox 650  Pri vyhladavaní cez TP mi nenájde Markíza klasik v skylinku Dobrý deň. Pokiaľ zadávate všetky parametre TP na ktorom vysiela Markiza Klasik, tak to znamená že nemáte na danom TP signál (to by Vám nešli ani ostatné programy z tohto TP) a treba doladiť satelitnú parabolu na tomto TP. Parametre pre naladenie Markiza Klasik a ostatných programov na tomto TP. Satelit Astra 23,5°E Kmitočet (MHz) 12 012 Polarizácia V FEC 3/4 Sym. rýchlosť 29 900 Norma DVB-S2 / 8PSK Pilot On Pokiaľ to nepôjde tak nalaďte programy rýchlym ladením fastscan kde navolíte providera fastscan Skylink Slovensko v menu/inštalácia/ Fastscan.

Po pridani novych tv stanic ako napr Markiza klasic na Skylink mi stale pise Kodovany program

AB CryptoBox 652HD Combo Zdravim po pridani novych tv stanic ako napr Markiza klasic na Skylink mi stale pise Kodovany program.Skusal som zaslat zapis,ladit ručne aj aj fascan.Naladi v pohode len stale kodovane.Pritom v baličku,ktory platim su v ponuke cize mali by ist.Sila je 84% a Kvalita 77%. Viete mi poradit ,kde moze byt problem.Skusal som aj reset prijimaca.Dakujem. Dobrý deň. Novo pridané programy sú kódované s vyšším zabezpečením IRDETO, takže ak nemáte najnovší patch FW tak Vám to zrejme preto nejde. Skúste nainštalovať tento najnovší patch FW a to týmto postupom. A čítačku kariet nastaviť na Irdeto.

V poslednej dobe cca 10 dni neprejdu aktivacne zapisy na kartu Freesat M7

 Cryptobox 700 HD V poslednej dobe cca 10 dni neprejdu aktivacne zapisy na kartu Freesat M7 po migracii na Astra 3A. Problem sa týka viac kusov prijimacov s posledne dostupnym firmware. Viete sa mi k tomuto vyjadriť ?? Dobrý deň. Vo FW problém nie je. Prečistite si čip karty liehom a jemnou handričkou vložte kartu do prijímača zapnite prijímač na RTVS1HD na Astru 23,5E (ak máte u providera nastavenú migráciu karty na 23,5E) a požiadajte providera o vymazanie starých zápisov a zaslanie nových zápisov na kartu. To vymazanie starých zápisov je dôležité!  Ďalej to riešte s providerom, alebo sa obráťte na výrobcu.  

Kedy vydáte novú verziu na úpravu programov STBeditor?

AB-CRYPTOBOX 750 HD Dobrý deň, prosím vás, kedy vydáte novú verziu na úpravu programov STBeditor kde sa to už bude ovládať normálnejšie \“friendly user\“, lebo táto predpotopná vec editora bola dobrá tak možno pred desiatimi rokmi, ale teraz je to katastrofa tam niečo aj upravovať, nič sa nedá označiť, označené preniesť, dať označené do FAV listu, každý program aby som a označil zvlášť do FAV listu, prečo neurobíte možnosť FAV list zvlášť aby bola možnosť si vždy ponechať FAV list atď… Trochu intuitívnejšie a jednoduchšie na ovládanie Dobrý deň. Túto otázku musíte smerovať kompetentným a teda výrobcovi SEM. Mám však veľké pochybnosti že Vám niekto vyhovie. Keby ste mal „lepší“ […]

Nejde mi pripojenie na wifi router

Ab 700HD  Dobrý deň, mám origo wifi anténu ab a nejde mi pripojenie na wifi router. Predtým to šlo a teraz po kliknutí cez menu nastavenia a WIFI mi nezobrazí žiadne wifi siete v okolí. Kde môže byť, prosím, problém? resetovali sme router i sat. prijímač. Ďakujem za pomoc. Dobrý deň. Nedá sa poradiť konkrétne, môže byť vadné wifi USB, môže byť niečo z prijímačom, môže to byť nastavením routra. Detekuje prijímač po pripojení wifi USB do USB prijímača hláškou o pripojení wifi USB? AK nie skúste druhý USB port prijímača jeden je na zadnom paneli a druhý pod predným odklopným krytom. Pokiaľ wifi USB nedetekuje tak si zakúpte tento […]