Prijímač po zapnutí len bootuje, nenaštartuje, je seknutý

AB Cryptobox 800UHD  Začala sa prejavovať závada, čím ďalej častejšie. Prijímač po zapnutí len bootuje, nenaštartuje, je seknutý. Neviete poradiť, o aký druh závady sa jedná. Prijímač má cca 2 roky. Ďakujem za radu Dobrý deň. Pokiaľ sa dostanete do menu prijímača, tak skúste preinštalovať najnovší FW cez USB týmto postupom(vrátane resetu prijímača do výrobných nastavení po update FW!). Pokiaľ sa nedostanete do menu, tak musíte obnoviť FW prijímača cez RS232 a PC týmto postupom. Ak to nepomôže a prijímač máte ešte v záruke , tak kontaktujte predajcu Vášho prijímača. Ak už prijímač nie je v záruke ,tak jedine servis TU.  

Po pripojení cez HDMI kabel k TV Philips nejde zvuk

Cryptobox HD 550  Po pripojení cez HDMI kabel k TV Philips nejde zvuk.U TV značky LG , ktoré som používal predtým to fungovalo a stále funguje. Dobrý deň. Skúste pripojiť Cryptobox ku inému HDMI portu TV – prepájajte ho pri vypnutých zariadeniach! Ak to nepomôže tak skúste reset Cryptoboxu do výrobných nastavení a prípadne si kúpte nový HDMI kábel.    

Po naladění kanálů pomocí Fastscan neodpovídají čísla kanálů dle seznamu Fastscan

750 HD Po naladění kanálů pomocí Fastscan neodpovídají čísla kanálů dle seznamu Fastscan. Přístroj jsem dal do továrního nastavení a poté spustil Fastscan a je to pořád stejné. Spousta kanálů je pod jiným číslem, než je v seznamu. Verze SW je 1.15.21821 Poradíte mi? D Dobrý deň. Ak máte zapnutú funkciu Prečíslovať kanály pri Fastscane, tak Vám ich nedá podla číslovania Skylinku, ale od 1 ak ju nemáte zapnutú, tak jedine skúsiť novšiu verziu FW, ideálne originál FW TU. 

Prímač nenaladí žiadny kanál z 23,5E z transpondéru 12109,H,29900,3/4 pilot on

Ab Cryptobox 650HD Dobrý deň. Po zmene frekvencii Skylink,my prímač nenaladí žiadny kanál z transpondéru 12109,H,29900,3/4 pilot on. Nebude problém v tom,že prímač nepodporuje pilot on/off? Ďakujem za info. Dobrý deň. Problém nie je na strane prijímača, ale na vašej strane (pravdepodobne zlým nastavením paraboly a slabým signálom). Pokiaľ by bol problém v pilot on/off, tak by Vám asi prijímač nenaladil nič, pretože vačšina TP Skylinku má pilot on ako má aj u Vás problematický TP. Skúste naladiť programy cez fastscan Skylink, alebo doladiť signál na danom TP na čo najsilnejší.