1. Chcem sa spytat, ci by sa dalo zapracovat do Vasho patch firmwaru moznost, aby si reciever po vypadku elektriny (resp. ked ho vypnem z napajania el. energie) a opatovnom zapnuti el. energie, pamatal jeho posledny stav. Aktualne robi to, ze sa po obnoveni napajania VZDY sam spusti a nastavi posledny program, ktory sa na nom sledoval. Pripadne mi poradte, kde v menu by sa to dalo nastavit, kedze ja som tam nic take nenasiel (mozno existuje nejake skryte menu).
Mam aj AB Cryptobox 600HD a na nom pamatanie si \“posledneho stavu\“ s Vasim patch firmwarom krasne funguje. Dam ho do STANDBY modu, vecer vypnem napajanie a rano ked ho spustim, opat mam na nom STANDBY mod, tzn. nezapne sa sam.

2. Dalej sa chcem spytat na Youtube (robil som podla vasich pokynov). Pri spusteni videa zostava v strede obrazovky velky obdlznik s obrazkom, ktory zobrazuje predchadzajuce menu vyberu videi a prekryva aktualne prehravane video. Je to presne v strede obrazovky. Skusal som vsetky 3 api subory, ale nemalo to na to vplyv.
Na 600HD sa mi podla Vasich pokynov vobec nepodarilo rozbehat Youtube. Vypysuje tam nejake chybove hlasky, ze \“ziadne vysledky hladania\“, a podobne a nenacitava vobec ziadny zoznam na zaciatku.

Dakujem za odpovede.

Pekny den zelam.

Dobrý deň.

1.S týmto sa musíte obrátiť na tvorcov FW TU.

2. Skúste si do prijímača 800 UHD nahrať tento najnovší FW 1.15.22438 800UHD_V1….2021.rar    a to týmto postupom.

Postup nastavenia Youtube  je tu. Nakoľko sú tam, spomenuté iba modely 7xx a 800UHD ,tak tento spôsob modely 6xx nepodporujú.