Cryptobox 800
Prestali mi fungovat kanály.Najprv jeden a postupne všetky.Tak som kupila novy cryptobox 800.Ale stale mi to nejde.Su nainštalovane a nič.Viete mi prosim poradit?

Dobrý deň.

V prvom rade ste mali kontaktovať predajcu Vášho prijímača a prediskutovať to s ním.

V druhom rade ste nenapísala akého satelitného poskytovateľa máte.

1.Predpokladáme že máte Skylink a kartu Skylink. Takže pokiaľ máte programy naladené skúste prepnúť na nejaký nekódovaný program Skylinku ako: RTVS 24 HD, TV8 (TV Osem), ČT 24 HD, TV Lux HD, TV Noe alebo Óčko, 

Pokiaľ Vám tieto programy pôjdu, tak máte správne nastavaenú satelitnú parabolu a máte aj satelitný signál. Pokiaľ Vám tieto programy nepôjdú ,tak máte zle nastavenú alebo zle pripojenú parabolu a satelitný signál nemáte.

2. Pokiaľ Vám idú nekódované programy, tak skontrolujte správne vloženie dekódovacej karty Skylink do prijímača. Karta sa v kladá do čítačky ktorá je pod odklopnou pravou časťou predného panelu, karta sa vkladá čipom dopredu a nadol. Pred vložením prečistite čip karty liehom a jemnou handričkou.

Potom prepnite na RTVS 1HD a čakajte či nenabehne do cca minúty obraz. Ak nie , tak požiadajte o zaslanie zápisov na Vašu kartu Skylink pomocou formulára na tejto stránke kde zadáte číslo Vašej dekódovacej karty Skylink a odošlete. Karta musí byť zasunutá v prijímači a prijímač zapnutý na RTVS 1 HD.

AK to nepôjde tak to ďalej riešte s predajcom Vášho prijímača, tam kde ste ho kúpila.